Gynekologit.net

Etusivu: Gynekologit

Gynekologi Aila Miettinen

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäripalveluja tarjoava Aila Miettinen toimii Kuopiossa Puijonlaakson Lääkärikeskuksessa, Maaningan Fysikaalisessa Hoitolassa ja Leppävirralla Hierontapalvelu Riitta Konttisessa. Kuopion toimipisteeseen ajanvarauksen voi tehdä soittamalla numeroon 017 282 8244.

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Aila Miettinen / Puijonlaakson Lääkärikeskus
  • Puhelinnumero: 017 282 8244
  • Sähköpostiosoite: aila.miettinen@kolumbus.fi
  • Nettisivut: ailam.net
  • Osoite: Kiekkotie 2, 70200 Kuopio (Pohjois-Savo)
  • Palvelut: Ultraäänitutkimukset, kotisynnytykset, potilaspuhelin, synnytykseen valmistautuminen, vauvahieronta, akupunktio, jooga, koulutus

"Gynekologi Aila Miettinen" on saanut pisteet 6,5/10. Se on 36 arvostelun tulos.

Gynekologit.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 89 gynekologin ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Gynekologi Aila Miettisestä.

äiti2013 kirjoitti 20. elokuuta 2014

Kävin hänen vaastaanotolla ja sain tietää että olen raskaana, hän oli todella kylmä, tunteeton ja tuomitseva koska minulla ei ollut ehkäisyä enkä ollut yrittänyt tulla raskaaksi. Hän ei onnitellut eikä kysynyt mitään miltä minusta tuntuu kun minusta tulee äiti. Koko toimen piteen aikana hän ei kertonut mitä hän tekee ja oli kovakourainen hän myös arvioi raskauden pituuden väärin. En suosittele kyseistä lääkäriä enkä menisi enää koskaan hänen vastaanotolle.

ei ikinä enää kirjoitti 30. syyskuuta 2014

Vuosia sitten Aila Miettinen oli Juankoskella lääkärinä,hän oli todella kovakourainen,epäystävällinen ja ylimielinen,ei kuunnellut asiakasta…käynnistä hänen luonaan jäi paha mieli ja päätin etten mene ikinä enää hänen vastaanotolle….

Aika se hioo timantinkin särmät kirjoitti 22. huhtikuuta 2015

Olen käynyt hänen vastaanotollaan monen vuoden ajan. Alkuaikoina hän oli kovan ja kylmän tuntuinen, mutta nyt hän on iloisempi ja asiakas ystävällisempi, kuin ennen. Kävin tänään hänellä ja aion käydä jatkossakin.

En suosittele kirjoitti 15. marraskuuta 2015

Kävin pari kuukautta sitten vastaanotolla. Kadun että menin: Kohtelu kovakouraista, loukkaavaa ja kylmää, toivon että pystyisin unohtamaan koko käynnin vaikka olen hyvin järkyttynyt koko käynnistä. Todella asiattomasti arvioi minua, ja omat kysymykseni eivät olleet sallittuja vaan torpattiin heti ylimielisesti. En suosittele kenellekään naiselle tälllaista, mielipaha on hyvin suuri ja en ikinä kyseiseen paikkaan mene uudelleen.

Aikuinen nainen kirjoitti 14. tammikuuta 2016

Olen käynyt vuosien varrella useita kertoja. Paras gynekologi millä olen käynyt. Suora, asiallinen, ystävällinen, paljon ajan tuomaa viisautta ja näkemystä. Suosittelen kaikille.

potilas kirjoitti 24. tammikuuta 2016

Olen käynyt hänen vastaanotollaan lähes 10 v.
Asiallinen,ystävällinen ja vuosien varrella tullut oikein mukava lääkäri.Suosittelen…..

suosittelija kirjoitti 10. helmikuuta 2016

Olen käynyt nyt muutaman kerran Ailan vastaanotolla ja totean että on ammattitaidon tuoma varmuus ja tietää mitä tekee.

yksi kirjoitti 24. toukokuuta 2016

Kävin tutustumassa kotisivuihinsa ja sain sitä kautta kuvan oikein mukavasta ihmisestä/lääkäristä. Valitettavasti käytännön kokemus vastaanotollaan käynnistä jätti niin kovan pettymyksen, että en voi suositella. Oli ilmeetön ja tympääntyneen oloinen. Teki tutkimukset yhtään etukäteen varoittamatta, mikä tuntui todella ikävältä. Yhtään liioittelematta käynti jäi vaivaamaan moneksi päiväksi. Ensi kerralla muualle.

Ihmettelevä kirjoitti 11. elokuuta 2016

Kävin kun oli pakko päästä lääkäriin. En enää mene. Ihmettelen miten gynekologi voi olla niin tyly ja kylmä. Hymyili siinä vaiheessa kun sanoi näkemiin. Laskutus oli ainoa mikä sujui hyvin. Teki mieli väittää vastaan mistä piti maksaa, mutta en viitsinyt vaikka olisi ollut syytä kyseenalaistaa.

Voin suositella kirjoitti 10. elokuuta 2017

Olen käynyt molemmissa raskauksissani (2014 ja 2017) Ailan luona alkuraskauden ultassa ja olen ollut tyytyväinen. Aila on toki erittäin rehellinen ja suorapuheinen, mikä tietysti joitakin voi pelästyttää/ihmetyttää. Mutta lääkärinä hän on erittäin asiantunteva ja varsinkin näihin asioihin perehtynyt. Hän kävi kanssani huolellisesti läpi kaikki asiat ja sain enemmän tietoa, kuin muilta gynekologeilta olen koskaan saanut. Minulle ainakin hän hymyili ja oli ystävällinen. Ja tutkimuksista tuli tunne, että hän on oikeasti kiinnostunut raskaudestani ja siitä, että kaikki etenee normaalisti. Hän on myös tavoitettavissa melkein mihin aikaan tahansa ja hänelle saa ajan myös jopa samalle päivälle, mikä ainakin omiin työkuvioihini sopii erinomaisesti. Alkuraskauden ulta JA alkuraskauden lääkärintutkimus (bakteeriviljelyt pikana yms) oli n.160€, mikä on vähemmän kuin monissa paikoissa olisi pelkkä ultra. Menkää avoimin mielin älkääkä häpeilkö!

Ei koskaan enää kirjoitti 23. marraskuuta 2017

Kävin vuosia sitten vastaanotolla kerran.Oli epämiellyttävä kokemus. Kovakourainen käsittely,spekulaa ei liukastettu lainkaan,tuntui,että paikat hajoaa. Rahaa kyllä meni,vaikka mainostaa edullisia uä-tutkimuksia! Tämä käynti jäi viimeiseksi,enkä olisi tuolloinkaan mennyt,mutta oma gynekologi oli lomalla ja vaivaa oli. Nopeasti ajan sain ja en ihmettele miksi; no siksi,koska asiakkaita ei varmaan jonoksi asti ole. Onneksi on mahdollista valita lääkärinsä.

Järkyttynyt kirjoitti 01. kesäkuuta 2018

Tuli puolituntia myöhässä. Vastaanottohuone oli suoraan 70-luvulta. Mietin huoneeseen mentyä, että mitenköhän puhtaita tutkimusvälineet edes ovat. Ihmisenä oli tunnekylmä ja koppava. Gynekologisen tutkimuksen suoritti kovakouraisesti, eikä kertonut mitä seuraavaksi tekee. Verta tuli peräsuolesta muutaman päivän hänen tutkimuksen jälkeen.. Liukasteena ultraäänigeeliä? Ei omaa minkäänlaisia asiakaspalvelutaitoja. Oli viimeinen kerta hänen vastaanotolla.

Ensimmäinen ja viimeinen kerta kirjoitti 30. elokuuta 2018

Käynti Aila Miettisellä oli elämäni nöyryyttävin kokemus ja samalla myös kivuliain gynegologin suorittama tutkimus mitä minulle on koskaan tehty. Todella kovakouraista käsittelyä siitäkin huolimatta, että sanoin tutkimuksen sattuvan. Enpä olisi uskonut, että raskaanaoleva nainen saa tuommoista käsittelyä! Toiste en mene, vaikka olisi ainoa gynegologi koko maailmassa. Ja pidän taatusti huolen, ettei kukaan tuttunikaan mene. Tuommoisen ihmisen ei pitäisi antaa missään nimessä edes toimia lääkärinä!!

Surullinen kirjoitti 28. marraskuuta 2018

Vaikka on paljon kokemuksia gynekologeista, jäi kyllä tyrmäävä olo. Tyly, kovakourainen, kallis, ei kuunnellut!

Ei jatkoon kirjoitti 28. helmikuuta 2019

En suosittele, jäi todella inhottava olo käynnistä! Harvemmin tutkimukset sattuu, mutta tämä kyllä sattui. Lisäksi todella sektiovastainen, eikä pelännyt tuoda mielipidettään tästä julki… Itseäni tämä loukkasi, mielestäni ei ole gynekologin asia arvostella miten olen lapseni saattanut maailmaan.

huhhuh kirjoitti 07. maaliskuuta 2019

En suosittele menemään ikinä minkään asian vuoksi: parempi kiertää todella kaukaa tämä henkilö. Sen lisäksi että hänen käyttäytyminen vastaanotolla oli ala-arvoista, epäammattimaista, tympeää, jopa aggressiivista, teki hän väärän diagnoosin, joka selvisi samalla viikolla toisella gynekologilla. Hän ei suostu myöntämään tätä virhettään, ja palaute huonosta kohtelusta kaikui täysin kuuroille korville: hänen mielestään vastaanottotilanne meni kokonaisuudessaan kuin oppikirjasta. Hän ei merkitse tietoja kantaan, eikä antanut mukaan diagnoosia edes paperilla. Uä-laitteet olivat epätarkat ja näyttö niin pieni ettei sitä pysty asiakas itse seuraamaan. Luojalle kiitos en pyytänyt häntä tekemään alkuraskauden sisätutkimusta, sillä jo pelkkä ultraus oli kovakouraista. Rehellisen palautteen jälkeen hän haukkui minut ongelmapotilaaksi, joihin törmää kerran kymmenessä vuodessa, ja kehotti hakeutumaan terapiaan, itseään hän tituleeraa Kuopion menestyneimmäksi yksityisgynekologiksi.

voiettä kirjoitti 26. elokuuta 2019

Just joo.Kävin vastaanotolla ja tosiaan käsittely kovakouraista.Torttu oli kipeä viikon sen jälkeen.Näytteestä ei saanut selvää ja olisi pitänyt mennä uusinta kokeeseen.oli kuulema uloste peräistä bakteeria joka voi viitata myös tippuriin tai glamydiaan!!!!!?????Voe vittu en paremmin sano.Saman ukon kanssa ollu ja tehny pennut 35vuotta ja sata varma että kumpikaan ei ole vieraissa käynyt!Eikä myös ollu mitään oireita.Lasku oli kyllä mahtava ,melkein neljäsataa.Oman tk.labrassa ei löytynyt mitään poikkeavaa?Ei ikinä enää moisen gynen luo!

Jos tykkäät sadismista niin sitten suosittelen.. kirjoitti 31. elokuuta 2019

Kammottava kokemus kaikin puolin,nauttii naisten satuttamisesta. Jostain kumman syystä saa edelleen jatkaa työtänsä,ilmeisesti lööperimainostensa takia.

revvbeefg kirjoitti 26. lokakuuta 2019

heiheihei ahahag

jämpti lääkäri kirjoitti 26. lokakuuta 2019

Todella kokenut ja asiantunteva gynekologi. Olen käynyt jo useamman kerran, ja huomannut, että hän välittää potilaidensa asioista ja haluaa hoitaa ne perusteellisesti. Olen saanut neuvoja puhelimitse, jos on ollut jotain kysyttävää ja ajan olen saanut nopeasti. Aion käydä jatkossakin hänen vastaanotollaan!

Asiakas vuosien varrelta kirjoitti 27. lokakuuta 2019

Asiallinen ja varmaotteinen. Plussaa on myös se, että hänet saa todella kiinni ” milloin vain” , mikä on todella harvinaista. Onko mitään gynekologista tutkimusta, mikä ei tunnu missään – EI. Suosittelen vuosien kokemuksella

Tyytyväinen kirjoitti 30. lokakuuta 2019

Toinen tykkää puurosta, toinen tykkää vellistä ja kolmas ei tykkää kummastakaan. Olen käynyt 20v+ kyseisellä gynekologilla ja harvoin on ollut huonoja kokemuksia. Itse kuvaisin kyseistä gynekologia empaattiseksi, perusteelliseksi ja kuuntelevaksi. Lukiessani joitain näistä kommenteista järkytyin miten toisesta ihmisestä saa puhua netissä tällä tavalla täysin anonyymisti. Itselläni on suurelta osin päinvastainen mielipide kuin suurimmassa osassa kommentteja.

En suosittele kirjoitti 20. marraskuuta 2020

Kävin kyseisen henkilön vastaanotolla kolme vuotta sitten, ja edelleen kokemus kummittelee mielessäni. Hän ei edes vaivautunut tervehtimään saapuessaan paikalle, vaan nöyryytti minua ensi töikseen vihjaten, että lukutaidossani olisi puutteita, kun en ollut aluksi löytänyt oikeaa paikkaa. Sitten hän uhriutui siitä, että joutui vapaapäivänään tulemaan töihin vuokseni. Olisi ollut muutakin tekemistä. No, mistä minä olisin aikaa varatessa voinut tietää, että se arkipäivä olisi ollut hänen vapaapäivänsä? Todella ylimielistä, minä olin kuitenkin maksava asiakas. Emme edes edenneet toimenpiteisiin asti. Pelkäsin jo alunperin gynekologisia toimenpiteitä, joten alun tylytysten jälkeen en suostunut toimenpiteisiin koska en tuntenut oloani turvalliseksi. Itkin, mutta hän vain tivasi, istunko nyt siihen toimenpidepöydälle vai en. Painostuksesta maksoin perus vastaanottomaksun, 80€, vaikka mitään ei tehty. Lähtiessä sain vielä kuulla tilitykset HÄNEN turhasta reissustaan HÄNEN arvokkaana vapaapäivänään. Lähdin itkien autoon ja kotiin 80€ köyhempänä ja nöyryytettynä. Myöhemmin sain kuulla, että kyseinen lääkäri on jatkuvasti Valviran valvovan silmän alla ja tunnettu Kuopion lääkärien keskuudessa. Hyvä näin, mutta ihmettelen, että hän saa edelleen pitää virkansa.

Pettynyt kirjoitti 08. joulukuuta 2020

Kävin kesällä 2020 hänen vastaanotollaan. Koskaan en enää mene enkä suosittele kenellekkään. Todella epäasiallinen ja halventava käytös. Yli 300e sain maksaa tyhjästä, ja mentyäni toiselle gynelle kun diagnoosi jäi vaivaamaan selvisikin että todellakin tyhjästä maksoin.

Saija kirjoitti 27. kesäkuuta 2021

Kävin vuonna 2006 hänen vastaanotollaan ja vieläkin muistan, kuinka ylimielinen ja töykeäkäytöksinen hän oli. Kammottava kokemus.

Saituri kirjoitti 12. huhtikuuta 2023

Ehkä parikymmentä vuotta sitten yksi käynti riitti, minkä jälkeen en ole rohjennut gynekologin vastaanotolle mennä. Asiakkaana tunnuin olevan sivuseikka kun hän vastaili jatkuvasti puhelimeen jääden vielä keskustelemaan soittajien kanssa.
En suosittele.

Huono kokemus kirjoitti 04. kesäkuuta 2023

Mainosti sivuillaan olevansa perehtynyt myös akupunktioon. Halusin kokeilla akupunktiota ensimmäistä kertaa, toiveena oli parantaa raskaaksi tulemisen mahdollisuuksia. En saanut muualtakaan aikaa, joten menin hänen vastaanotolleen. Kävi ilmi, ettei hän tiennyt akupunktiosta paljon mitään, vaan luki ohjeita jostain ikivanhasta opaskirjasta ja tuikki summamutikassa neuloja. Osa neuloista sattui, mistä kerroinkim hänelle, ja hän vain kuittasi että kuuluukin sattua, silloin kuulemma osuu oikeisiin paikkoihin. Myöhemmin googlasin, että akupunktion ei kuulu sattua.. Minulla koski yhteen neulakohtaan monta päivää kovasti, ilmeisesti oli osunut pahasti hermoon. Yritti saada minulle uuden ajan heti parin päivän päähän, vaikka ensin oli sanonut että ei suositella kuin viikon parin välein akupunktiosessiota..

Tämän kokemuksen perusteella voin vain kuvitella miten kivuliaita hänen tekemänsä gynekologiset toimenpiteet ovat. En suosittele kenellekään!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa gynekologin Gynekologi Aila Miettinen esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Gynekologit.net on riippumaton hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien gynekologien yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin gynekologia sen esittelysivulla.
Puuttuuko jokin yritys?
Lisää gynekologin tiedot hakemistoon.
Muita gynekologeja:
Kommentteja gynekologeista:

© Gynekologit.net 2024
Palveluhakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tai muuten korjaamista kaipaavista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.
Tietoa evästeistä: tämä nettisivusto käyttää evästeitä (ns. cookies) analysoidakseen kävijäliikennettä ja kohdistaakseen mainontaa. Evästetietoja saatetaan käyttää kävijäseurantaohjelmassa ja mainontaohjelmassa. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen ja käytön.